Dienstencheques bestellen

PROCEDURE VOOR HET BESTELLEN VAN UW DIENSTENCHEQUES :

pen    1. Inschrijving  

 Ik schrijf mij hier in.
Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet u ingeschreven zijn in het systeem van de dienstencheques.

order   2. Bestelling 

  • De aankoopprijs van een dienstencheque bedraagt €9 voor de eerste 400 dienstencheques die u bestelt en €10 voor de volgende 100 dienstencheques. De berekeningsmodule voor dienstencheques helpt u om het totaalbedrag van uw bestelling te berekenen.
  • Maak een bedrag van €9 of €10 per dienstencheque (afhankelijk van het aantal dienstencheques dat u dit jaar al besteld hebt) over op het bankrekening van uw keuze.
  • De minimale bestelling bedraagt 10 dienstencheques (het aantal dienstencheques hoeft geen veelvoud van 10 te zijn, u kan er 11, 23 etc. bestellen).
  • Vermeld alleen uw gebruikersnummer (12-cijferig nummer dat u bij uw inschrijving hebt ontvangen) in de gestructureerde mededeling van uw betaling.
  • De algemene regel stelt de aankooplimiet voor dienstencheques vast op 500 per kalenderjaar per persoon en 1.000 dienstencheques per gezin. Enkel bepaalde categorieën personen kunnen er tot 2.000 per kalenderjaar kopen.
  • Uw betaling staat 2 tot 4 werkdagen later op onze bankrekening.

Let op : als de bestelling niet correct is uitgevoerd, zal uw betaling geweigerd worden en het bedrag automatisch teruggestort worden.

utilisateurs-comande-communication-virement-nl

enveloppe   3. Ontvangst van de dienstencheques 

Als u papieren dienstencheques  hebt besteld, versturen we uw cheques binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. U ontvangt uw cheques op het adres dat in uw gegevens vermeld staat.

Als u elektronische dienstencheques hebt besteld, dan zetten we ze voor u klaar in uw elektronische portefeuille zodra we uw betaling hebben ontvangen.

idea2   Enkele belangrijke raadgevingen